b

flagcro

flaguk

Dobro došli, poštovani posjetitelji!

Nalazite se na službenim web stranicama privatnog smještaja Kuća 'Crljen' u naselju Brodarica pokraj Šibenika. Kuća 'Crljen' raspolaže s dva raskošno uređena apartmana od kojih se svaki nalazi na zasebnom katu kuće. Iznimni komfor sseamještaja, neposredna blizina mora (150 m), blizina kulturno-povijesnog središta ovog dijela Jadrana - Šibenika, nacionalnih parkova Krka i Kornati, kao i hotelskog naselja Solaris s bogatim sportskim sadržajima, jamac su kvalitetnog i nezaboravnog odmora. Uz sve to, nudimo Vam i mogućnost da dio odmora provedete u našoj kući (**kategorija) u pitoresknim Konavlima, 17 km udaljenim od bisera Jadrana - Dubrovnika.

Budući da domaćica Nane govori engleski, njemački, talijanski i francuski jezik, nećete imati nikakvih problema u komunikaciji s familijom Crljen čija je dugogodišnja tradicija upravo turizam. kuca


Ukoliko želite miran, a ipak sadržajan odmor, daleko od velegradske vreve, a ipak u središtu povijesnog i kulturnog naslijeda, Kuća 'Crljen' je Vaš logičan izbor.
Stoga Vas pozdravljam do susreta u našem domu,

                              Vaša domaćica,
Ane Crljen

 

   
BRODARICA - KRKA - KORNATI

DUBROVNIK
dubrovnik
WWW.SIBENIKAPARTMENTS.COM
together
mapa

vrt

Copyright (c) 2010. www.sibenikapartments.com